"Lauvas Nams" darbiniekiem izmaksāti dīkstāves pabalsti

08.02.2021 07:12:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka  dīkstāves pabalsts piešķirts ēdināšanas pakalpojumu uzņēmuma SIA “Lauvas nams” darbiniekiem. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka 4.februārī piešķirtā dīkstāves pabalsta kopējo apmēru veido 24,93 tūkst. EUR.

Lursoft pieejamā informācija par uzņēmumam piešķirto valsts atbalstu liecina, ka SIA “Lauvas nams” darbiniekiem atlīdzība par dīkstāvi izmaksāta arī janvārī un decembrī, kā arī pērn jūnijā, maijā un aprīlī. Papildus tam, uzņēmums saņēmis arī tūrisma nozares uzņēmumiem paredzēto atbalstu Covis-19 krīzes seku pārvarēšanai 51,3 tūkst. EUR apmērā.

Populārais Rīgas diennakts ēdināšanas uzņēmums SIA “Lauvas Nams” 2019.gadā apgrozījis 1,16 milj.EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnījis 13,58 tūkst.EUR.

SIA “Lauvas Nams” realizācijas apjoms 2019.gadā samazinājās par 10,1%, tiesa, neskatoties uz to, 2019.gadu uzņēmuma vadība novērtē kā pozitīvu. “Ievērojamus zaudējumus realizācijas apjomā radījusi autostāvvietas slēgšana pie Lauvas nama saistībā ar sabiedriskā transporta joslas ieviešanu, kas klientiem ir liela neērtība, tāpēc viņi izvēlas citus ēdināšanas uzņēmumus,” teikts iesniegtajā vadības ziņojumā.
SIA “Lauvas nams” 2019.gadā nodarbināja 56 darbiniekus.

Uzņēmuma dalībnieki ir piecas fiziskas personas, no kurām lielākie kapitāldaļu turētāji un reizē arī patiesie labuma guvēji ir Aigars Ludvigs un Ervīns Urbāns Otomers.