Rīgas Nacionālajam zooloģiskajam dārzam būs jauna valde

16.02.2021 07:14:00

Klientu portfelis ziņo par izmaiņām SIA “Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs” valdē. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka ar š.g. 19.februāri līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Rolandu Greiziņu amatā nomainīs Jānis Rudzītis, bet Sanda Cakula vietā valdes locekles krēslā sēdīsies Anete Bilzēna

Jānis Rudzītis savulaik bijis saistīts ar Latvijas Kērlinga asociācijas vadību, bijis SIA “Kērlinga halle” valdes priekšsēdētājs, kurā J. Rudzītis aizvien ir līdzīpašnieks. Savukārt Anete Bilzēna pērn ieņēmusi SIA “DOMENIKSS”, SIA “BALTIJAS AUTO CENTRS” valdes locekles amatus, tāpat arī iepriekš ieņēmusi amatus vēl citos uzņēmumos un nevalstiskajās organizācijās. 

Rīgas pašvaldībai piederošais SIA “Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs” 2019.gadā palielināja apgrozījumu līdz 3,89 milj. EUR un peļņu līdz 293,94 tūkst. EUR. 2019.gadā tajā bija nodarbināti 160 darbinieki. 

Pēc Lursoft izziņas informācijas, SIA “Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs” ir reģistrēta arī struktūrvienība Aizputes novadā – Rīgas nacionālā zooloģiskā dārza ārpilsētas bāze “Cīruļi”.