"PERI" pērn strādājis ar apgrozījuma un peļņas kritumu

16.02.2021 07:32:00

Būvniecības servisa uzņēmums SIA “PERI”, kas nodarbojas ar celtniecības veidņu, saplākšņa, torņu un žogu iznomāšanu un pārdošanu, 2020.gadā apgrozījis 3,11 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas nopelnot 369,47 tūkst. EUR. Salīdzinot ar 2019.gadu, pērn uzņēmums piedzīvojis gan apgrozījuma, gan peļņas kritumu. Uzņēmuma apgrozījums gada laikā sarucis par 23,08%, bet peļņa par 25,15%.

Savā iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “PERI” norādījis, ka būvniecības tirgū 2020.gada sākumā turpinājās liela aktivitāte, kas bija sākusies jau 2019.gadā, tomēr Covid-19 ietekmē daudzi būvniecības projekti, kas bija ieplānoti gada otrajā pusē, tika atlikti vai pārlikti uz vēlāku laiku. Tas arī ietekmējis pieprasījumu pēc SIA “PERI” sniegtajiem pakalpojumiem, kā rezultātā samazinājies uzņēmuma 2020.gada kopējais apgrozījums.

Šim un turpmākajiem gadiem SIA “PERI” izvirzījis mērķi turpināt uzlabot klientu apkalpošanas līmeni un loģistiku, uzturēt kvalitatīvu nomas parku, kā arī meklēt un attīstīt jaunus darbības virzienus.

Lursoft izziņā esošā informācija liecina, ka SIA “PERI” kapitāldaļu turētājs ir vācu PERI GmbH, savukārt, attiecībā par uzņēmuma patiesajiem labuma guvējiem, norādīts, ka tos nav iespējams noskaidrot. 

Pērn SIA “PERI” ar darba vietām nodrošinājis 23 darbiniekus. 

Šobrīd SIA “PERI” reģistrētas divas struktūrvienības – noliktava – birojs Salaspils novadā, kā arī interneta vietne peri-latvija.lv.