Aviokompānijai “Smartlynx Airlines” reģistrēts kavēts maksājums

26.02.2021 07:22:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka SIA “Smartlynx Airlines” reģistrēts jauns parāds. Lursoft Kavēto maksājumu datu bāzē publicētā informācija rāda, ka 58,61 tūkst. EUR lielo parādu SIA “Smartlynx Airlines” apmaksājis daļēji. Rēķina neapmaksātā daļa veido 14,25 tūkst. EUR. Lursoft esošā informācija rāda, ka rēķina apmaksas datumu SIA “Smartlynx Airlines” kavē jau par 337 dienām. 

Jānorāda, ka šis nebūt nav vienīgais SIA “Smartlynx Airlines” kavētais maksājums. Parādu atgūšanas kompānijas “Verdikts” sniegtā informācija liecina, ka pret SIA “Smartlynx Airlines” šobrīd vērsta aktīva parādu piedziņas lieta par 8 rēķiniem. 

SIA “Smartlynx Airlines” kapitāldaļu turētājs ir SIA “Smart Aviation Holdings”, bet patiesais labuma guvējs – lietuvieties Gediminas Žiemelis.

Lursoft jau ziņoja, ka sekmīgākai parādu atgūšanai daudzi uzņēmumi izvēlas izmantot Debitoru portfeli, jo, pateicoties tam, uzņēmējiem izdevies sekmīgi atgūt 63,55% no visiem Debitoru portfelī reģistrētajiem kavētajiem maksājumiem. Svarīgi, ka Debitoru portfelis parādu atgūšanas procesā nerada papildu izmaksas, jo Lursoft abonentiem tā izmantošana ir bez papildu samaksas.