Rīgas ostas elevatoru vadīs Eduards Elksnins

02.03.2021 07:16:00

Vakar, 1.martā, reģistrētas izmaiņas AS “Rīgas ostas elevators” valdē, liecina Lursoft dati. Kopš 1.februāra uzņēmuma valdes vienīgā amatpersona bija Uldis Lībergs, kurš vakar no amata atcelts, savukārt par AS “Rīgas ostas elevators” valdes locekli iecelts Eduards Elksnins

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, Eduards Elksnins šobrīd vienlaikus ieņem amatus vairākos uzņēmumos – arī SIA “RTO Vagonu serviss”, SIA “Skonto metāls”, SIA “Rīgas Ogļu Termināls” un SIA “Riga Fertilizer terminal”.

1991.gadā reģistrētais AS “Rīgas ostas elevators” 2019.gadā apgrozīja 1,67 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas nopelnot 30,53 tūkst. EUR. Uzņēmumā bijuši nodarbināti 44 darbinieki. Uzņēmums nodarbojas ar graudaugu un citu kravu pārkraušanu, glabāšanu, kā arī graudu attīrīšanas un šķirošanas pakalpojumu sniegšanu. 2019.gadā uzņēmums pārkrāvis 233 tūkst. t.

Lursoft informācija par AS “Rīgas ostas elevators” saņemto valsts atbalstu Covid-19 radītās krīzes seku pārvarēšanai, rāda, ka februāra sākumā uzņēmums saņēmis grantu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.