"Latvijas Olimpiskā vienība" profesionālo sportistu veselību apdrošinās BTA

03.03.2021 07:27:00

Iepirkuma konkursā par profesionālu sportistu veselības apdrošināšanu SIA “Latvijas Olimpiskā vienība” vajadzībām uzvarējusi AAS “BTA Baltic Insurance Company”, liecina Lursoft pieejamie dati. Iepirkuma līgumcena – 53,31 tūkst. EUR. Iepirkumu uzraudzības biroja sniegtā informācija liecina, ka konkursa ietvaros tika saņemti piedāvājumi no divām apdrošināšanas kompānijām. 

Savā pētījumā Lursoft jau vēstīja, ka 2020.gadā lielākos ieņēmumus no uzvarām publisko iepirkumu konkursos par veselības apdrošināšanas nodrošināšanu valsts un pašvaldību iestādēs un kapitālsabiedrībās guvušas “ERGO Life Insurance SE Latvijas filiāle” un “BTA Baltic Insurance Company”.

AAS “BTA Baltic Insurance Company” ieņēmumi no uzvarām šajos iepirkumu konkursos pērn pārsnieguši 7 milj. EUR. Kompānija gada laikā uzvarējusi 53 konkursos par veselības apdrošināšanas pakalpojumu nodrošināšanu. Lielākais no konkursiem pagājušajā gadā bijis par Rīgas pilsētas pašvaldības iestāžu amatpersonu un darbinieku veselības apdrošināšanu, kur līgumcena bija 1,88 milj. EUR.