Uzsākts “Augu aizsardzības serviss” likvidācijas process

04.03.2021 07:32:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 3.martā, uzsākts augu aizsardzības un mēslošanas līdzekļu importētāja, realizētāja, kā arī konsultāciju sniedzēja lauksaimniecībā un mežsaimniecībā SIA “Augu aizsardzības serviss” likvidācijas process. 1995.gadā reģistrētais uzņēmums pieder Ingai Gailei un Ingūnai Gulbei, uzņēmuma pamatkapitāls ir 81,10 tūkst. EUR. Lursoft dati liecina, ka abām uzņēmējām kopīgi pieder arī SIA “Integrētās Audzēšanas Skola”. 2020.gadā šis uzņēmums apgrozījis 7,5 tūkst. EUR.

Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka vēl 2019.gadā SIA “Augu aizsardzības serviss” apgrozījums bija 3,2 milj. EUR, bet pērn tas saruka līdz 540 tūkst. EUR, pretstatā 201,5 tūkst. EUR peļņai 2019.gadā, aizvadīto gadu noslēdzot ar 10,4 tūkst. EUR zaudējumiem. Pārskatā par 2020.gadā likvidējamais SIA “Augu aizsardzības serviss” norādījis, ka, neskatoties uz problēmām lauksaimniecības nozarē, līdz ar to arī apgrozījuma kritumu, pērnais gads vērtējams kā labs. Uzņēmumam iepriekš nav bijuši reģistrēti maksātnespējas procesi vai nodokļu parādi.

SIA “Augu aizsardzības serviss” juridiskā adrese reģistrēta Lielvārdes ielā 41, Rīgā. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, šajā adresē reģistrēti arī SIA “Augu Audzēšanas Serviss”, SIA “Integrētās Audzēšanas Skola” un biedrība “Galvenās Lauksaimniecības Atbalsta Konsultācijas”.