Diāna Stepiņa-Gauja atstājusi amatus gan “Jonnex-Farma”, gan “Rīgas farmaceitiskā fabrika” valdēs

04.03.2021 07:49:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka no amata gan SIA “Jonnex-Farma”, gan AS “Rīgas farmaceitiskā fabrika” valdēs atcelta Diāna Stepiņa-Gauja. Lursoft dati rāda, ka līdz š.g. 11.janvārim Diāna Stepiņa-Gauja abos uzņēmumos bijusi valdes priekšsēdētāja, bet no 11.janvāra līdz vakardienai ieņēmusi valdes locekles amatus. Gan SIA “Jonnex-Farma”, gan AS “Rīgas farmaceitiskā fabrika” valdes šobrīd turpina darbu vienas personas sastāvā, jo abos uzņēmumos valdes priekšsēdētājas amatu turpina ieņemt Vilma Druliene.

Diāna Stepiņa-Gauja šobrīd ir kapitāldaļu turētāja divos uzņēmumos – SIA “Attīstības projektu institūts” un SIA “dj investment”, pēdējā no tiem uzņēmēja ieņem arī valdes locekles amatu.

SIA “Jonnex-Farma” kapitāldaļu turētājs ir AS “Rīgas farmaceitiskā fabrika”, kas, savukārt, pieder AS “Repharm”. Farmaceitisko izstrādājumu ražotājs SIA “Jonnex-Farma” 2019.gadā apgrozījis 1,37 milj. EUR un nopelnījis 575,17 tūkst. EUR, bet AS “Rīgas farmaceitiskā fabrika” apgrozījusi 3,79 milj. EUR un nopelnījusi 2,01 milj. EUR.