Komandējumus Zemkopības ministrijas un tās padotībā esošajām iestādēm organizēs "Averoja"

09.03.2021 06:34:00

Klientu Porfeļa monitorings ziņo, ka publicēts rezultāts konkursā par komandējumu organizēšanas pakalpojumu nodrošināšanu Zemkopības ministrijas un tās padotībā esošajām iestādēm. Konkursā ar 550 tūkst. EUR līgumcenu uzvarējusi SIA “Averoja”. Konkursā, pēc Iepirkumu uzraudzības biroja datiem, tika saņemti septiņi piedāvājumi.

Šogad, pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “Averoja” uzvarējusi konkursā arī par komandējumu pakalpojumu nodrošināšanu PIKC “Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums” vajadzībām (41,99 tūkst. EUR), kā arī vēl vienā vienā konkursā par komandējumu organizēšanu Zemkopības ministrijas un tās padotībā esošajām iestādēm (50 tūkst. EUR).

Sanitai Ruginai piederošā SIA “Averoja” 2019.gadā apgrozījusi 14,77 milj. EUR un nopelnījusi 299,89 tūkst. EUR. Kā norādīts iesniegtajā gada pārskatā, šādu peļņas rezultātu uzņēmumam nodrošinājis ieņēmumu pieaugums no viesnīcu pakalpojumu, kā arī semināru un konferenču pakalpojumu pārdošanas pieauguma. 

Gada pārskatā teikts, ka 2020.gadā SIA “Averoja” prioritāte būšot korporatīvo klientu klientu segmenta attīstība. Tāpat arī uzņēmums turpināšot piedalīties valsts iestāžu rīkotajos iepirkumos. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “Averoja” pērn uzvarējusi 10 publisko iepirkumu konkursos. No tiem lielākais konkurss bijis par ceļojumu aģentūras pakalpojumu Latvijas Universitātes vajadzībām. Konkursa līgumcena – 1,40 milj. EUR. 

Lursoft dati rāda, ka SIA “Averoja” saņēmis 19,19 tūkst. EUR lielu valsts atbalstu tūrisma nozares uzņēmumiem Covid-19 krīzes seku pārvarēšanai, šogad arī uzņēmuma darbiniekiem izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi un uzņēmums saņēmis grantu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.