"Hotel Grand Palace" pamatkapitāls palielināts līdz 3,42 milj. EUR

11.03.2021 06:56:00

Vakar, 10.martā, palielināts SIA “Hotel Grand Palace” pamatkapitāls, liecina Lursoft izziņas informācija. Kopš 2015.gada viesnīcas pamatkapitāls bija 1,94 milj. EUR, bet pēc palielināšanas tas pieaudzis līdz 3,42 milj. EUR. SIA “Hotel Grand Palace” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir igauņu kompānija AS “Schlossie Hotel Group”, savukārt patiesie labuma guvēji – Daniel Shamoon un Jennica Shamoon.

2019.gadā SIA “Hotel Grand Palace” apgrozīja 2,59 milj. EUR, finanšu gadu noslēdzot ar 125,07 tūkst. EUR. Ar zaudējumiem viesnīca strādājusi pēdējos trīs gadus. Vadības ziņojumā norādīts, ka Covid-19 pandēmija radījusi nozīmīgas šaubas par uzņēmuma spēju turpināt darbību nākotnē, tomēr, saskaņā ar vadības viedokli, esot pamats uzskatīt, ka situācija ar laiku uzlabosies. Tāpat arī SIA “Hotel Grand Palace” saņēmis grupas mātes uzņēmuma Marabella Club Hotel apliecinājumu, ka tas ir spējīgs sniegt atbalstu un vajadzības gadījumā sniegs finansiālu atbalstu. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “Hotel Grand Palace” vairākkārt saņēmis subsīdijas darbinieku algām, tāpat arī uzņēmuma darbiniekiem izmaksātas atlīdzības par dīkstāvi un VID atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem. 

SIA “Hotel Grand Palace” ir uzņemta Pasaules Vadošo Viesnīcu organizācijā, prestižajā viesmīlības organizācijā, kas apvieno 400 pasaules labākās viesnīcas un kūrortus.