Kravas automobiļu tirgotājs "Skuba Latvija" reģistrējis izmaiņas valdē

11.03.2021 07:44:00

Izmaiņas vakar, 10.martā reģistrētas SIA “Skuba Latvija” valdes sastāvā, liecina Lursoft dati. No uzņēmuma valdes locekļa amata atcelts Egidijus Valeiša, viņa vietā amatā ieceļot Jaunius Tovilavičius. Vēl bez Jaunius Tovilavičius SIA “Skuba Latvija” valdē amatus ieņem arī Konstantīns Adejevs un Kestutis Valašimas

Jānorāda, ka Jaunius Tovilavičius iepriekš nav ieņēmis amatus citos Latvijas uzņēmumos. 

SIA “Skuba Latvija” nodarbojas ar Eiropā ražoto kravas automobiļu, kā arī to rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmums kopš 2016.gada ir oficiālais IVECO S.p.A. pārstāvis Latvijā.

SIA “Skuba Latvija” kapitāldaļu turētājs ir lietuviešu kompānija UAB “SKUBA”, savukārt patiesais labuma guvējs – Raimondas Tovilavičius.

2019.gadā SIA “Skuba Latvija” apgrozīja 8,02 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas nopelnot 123,85 tūkst. EUR. Uzņēmumā bija nodarbināti 56 darbinieki. Pērn SIA “Skuba Latvija” bijis viens no vairākiem uzvarētājiem divos Nodrošinājuma valsts aģentūras organizētajos iepirkumos par Iekšlietu ministrijas padotībā esošo iestāžu ekspluatācijā esošo transportlīdzekļu diagnostikas un remonta pakalpojumu saņemšanu uz diviem gadiem.