Koncertu organizētājs “BDG concerts” šogad neplāno darbības atjaunošanu

17.03.2021 06:31:00

Pēc 2019.gada 4,65 milj. EUR apgrozījuma, pērn SIA “BDG concerts” apgrozījis 25,05 tūkst. EUR, gadu noslēdzot ar 167,78 tūkst. EUR zaudējumiem, liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. Iepriekš ar zaudējumiem koncertu un šovu organizētājs strādājis 2017.gadā.

2020.gadā SIA “BDG concerts” darbību ietekmēja Covid-19 pandēmija, kas pilnībā apturēja uzņēmuma darbību pulcēšanās ierobežojumu dēļ. Vadības ziņojumā norādīts, ka 2021.gadā SIA “BDG concerts” neplāno darbības atjaunošanu, bet tiek plānoti koncerti un pasākumi, kas varētu notikt 2022.gadā, kad industrija paredz darbības atjaunošanu. “Paredzam, ka pēc ierobežojumu atcelšanas un ārzemju koncertturneju atjaunošanās pēc tiem būs augsts pieprasījums, tāpēc uzņēmums jau tagad strādā pie projektu nodrošināšanas, lai pēc darbības atsākšanas varētu pēc iespējas īsākā laikā atpelnīt pandēmijas laikā uzkrātos zaudējumus,” teikts SIA “BDG concerts” vadības ziņojumā.

Lursoft dati rāda, ka SIA “BDG concerts” darbiniekiem kopš aizvadītā gada marta vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi, tāpat arī uzņēmums saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai un atbalstu algu subsīdijai.
SIA “BDG concerts” kapitāldaļu turētāji ir BDG Holdings no Igaunijas, Linda Andersone, Ģirts Majors un Andis Zusts.