"Ventamonjaks" jaunais valdes priekšsēdētājs būs Artūrs Skadats

23.03.2021 06:26:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas SIA “Ventamonjaks” valdē. Pieejamie dati rāda, ka līdzšinējai valdes priekšsēdētājai Dacei Markevičai noteikts pilnvaru termiņš amatā līdz š.g. 26.martam. Sākot ar piektdienu, 26.martu, SIA “Ventamonjaks” valdes priekšsēdētāja amatā stāsies Artūrs Skadats, bet valdes locekļa pienākumus turpinās pildīt Viktors Indrāns

Lursoft dati rāda, ka SIA “Ventamonjaks” valdē Dace Markeviča ieņēmusi amatus kopš 2018.gada septembra, sākotnēji esot uzņēmuma valdes locekle, bet valdes priekšsēdētājas amata pienākumus sākot pildīt 2019.gada martā. Dace Markeviča šobrīd ieņem arī SIA “VK Terminal Services” padomes locekles un SIA “DJM projekti” valdes locekles amatus.

Jaunieceltais SIA “Ventamonjaks” valdes priekšsēdētājs Artūrs Skadats kopš 2014.gada ir arī SIA “Riga fertilizer terminal” valdes priekšsēdētājs, tāpat arī viņam pieder 25% nekustamā īpašuma uzņēmuma SIA “ARCHTRADING” kapitāldaļu.

SIA “Ventamonjaks” kapitādaļu turētāji ir Kiprā reģistrētais URALCHEM FREIGHT LIMITED un AS  HALCYON CAPITAL, savukārt patiesais labuma guvējs – Dmitry Mazepin.