“Concord Service Group” kāpinājis apgrozījumu par 27,4%

29.03.2021 06:32:00

SIA “Concord Service Group” apgrozījums 2020.gadā palielinājies līdz 6,24 milj. EUR, kas gada laikā ir pieaugums par 27,43%. Profesionālo ēdināšanas, namu apsaimniekošanas un telpu un āra teritorijas uzkopšanas pakalpojumu sniedzējs SIA “Concord Service Group” 2020.gadu noslēdzis ar 208,6 tūkst. EUR peļņu.

2021.gadā SIA “Concord Service Group” turpinās attīstīt uzkopšanas un apsaimniekošanas nozares, piesaistot jaunus klientus no privātā sektora, turpinās attīstīt jaunus pakalpojumus, kā arī plānots piedalīties atklātajos publiskajos iepirkumos. Mērķa auditorija ir biroju ēkas, tirdzniecības centri un loģistikas parki. Ēdināšanas nozarē uzņēmums plāno piedalīties visos iespējamajos publiskajos iepirkumos, kā arī uzrunāt lielākās pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes, kas atrodas Rīgā un citos Latvijas reģionos. Apsaimniekošanas nozarē SIA “Concord Service Group” priekšroku plāno dot pārrunām ar potenciālajiem klientiem par komplekso daudzpakalpojumu sniegšanu un namu apsaimniekošanu.

Lursoft dati rāda, ka lietuvietim Irmantam Norkum piederošais SIA “Concord Service Group” aizvadītajā gadā ar darba vietām nodrošināja 515 darbiniekus. Šobrīd uzņēmumam reģistrētas 10 aktīvas struktūrvienības, tostarp kafejnīca Ādažu nacionālajā mācību centrā Kadagā.

Aizvadītajā gadā SIA “Concord Service Group” uzvarējis vairāk nekā 20 publisko iepirkumu konkursos. No tiem lielākie ir VAS “Valsts nekustamie īpašumi” konkurss par telpu uzkopšanu Rīgā (2,6 milj. EUR) un Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamenta izsludinātais konkurss par ēdināšanas pakalpojumiem Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta padotībā esošo pirmsskolu vajadzībām (2,3 milj. EUR).