Vairumtirgotājs “MV Latvia” aizvadītajā gadā būtiski audzējis apgrozījumu

09.04.2021 08:32:00

Alkoholisko dzērienu, uzkodu, kafijas un bezalkoholisko dzērienu vairumtirgotājs SIA “MV Latvia”, uzvarot konkursā, sākot ar 2020.gada 1. janvāri kļuvis par British American Tabacco oficiālo izplatītāju Latvijā, kas uzņēmumam palielināja ne tikai apgrozījumu, bet arī peļņu.

Pēc tam, kad 2019.gadā SIA “MV Latvia” apgrozīja 20,24 milj. EUR, pērn tirgotāja apgrozījums palielinājās līdz 68,94 milj. EUR. Finanšu gadu tas noslēdzis ar 819,89 tūkst. EUR peļņu.

2020.gada beigās SIA “MV Latvia” bija piecas struktūrvienības, tostarp, 3 mazumtirdzniecības veikali. Jānorāda, ka pērn uzņēmums atvēris vēl vienu “Nespresso” veikalu tirdzniecības centrā “Spice”, pārdodot tajā Nespresso kafijas kapsulas un kafijas automātus.

Aizvadītajā gadā uzņēmumā strādājuši 46 darbinieki. Jānorāda, ka š.g. martā uzņēmums izmantojis valsts atbalstu Covid-19 pandēmijas krīzes seku pārvarēšanai, un VID izmaksājis dīkstāvē esošajiem uzņēmuma darbiniekiem atlīdzību kopumā 6,62 tūkst. EUR apmērā.  

2021.gadā SIA “MV Latvia” plāno palielināt esošo produkcijas apgrozījumu un pielietot jaunas pārdošanas stratēģijas gan lielajos mārketinga tīklos, gan mazajos veikalos un arī HoReCa. Kā vienu no svarīgākajiem mērķiem uzņēmums uzsvēris jaunu tirgu izpēti un jaunu klientu piesaistīšanu.

Lursoft dati rāda, ka lietuviešu kompānijai Mineraliniai vandenys UAB piederošais SIA “MV Latvia” reģistrēts 2005.gadā.