“Novatours” pārcēlis juridisko adresi no Rīgas centra uz Krasta ielu

12.04.2021 07:50:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka juridisko adresi nomainījis tūroperators SIA “Novatours”. Uzņēmums pārcēlis juridisko adresi no Krišjāņa Valdemāra ielas 100, Rīgā uz Krasta ielu 105A. Lursoft dati rāda, ka šajā adresē reģistrēta arī SIA “Karšu izdevniecība Jāņa sēta”, SIA “Verifone Baltic”, kopskaitā 14 uzņēmumi un nevalstiskās organizācijas. 

Lietuviešu Novaturas AB piederošais SIA “Novatours” 2019.gadā apgrozījis 35,02 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 334,82 tūkst. EUR peļņu. Pārskatu par aizvadīto gadu uzņēmums vēl nav iesniedzis. 

Lursoft dati rāda, ka SIA “Novatours” kopš aizvadītā gada pavasara vairākkārt saņēmis atbalstu Covid-19 krīzes seku pārvarēšanai. Tostarp uzņēmuma darbiniekiem izmaksāti dīkstāves pabalsti, piešķirtas subsīdijas algu izmaksām, tāpat arī atbalstīta SIA “Novatours” nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadale termiņos vai atlikšana uz laiku, kā arī LIAA piešķīris SIA “Novatours” 81,39 tūkst. EUR lielu atbalstu no līdzekļiem tūrisma nozares uzņēmumu atbalstam.