“Envirotech” pērn piedzīvojis apgrozījuma un peļņas kritumu

13.04.2021 06:44:00

SIA “Envirotech”, kura darbības galvenais virziens ir ģeogrāfiskās informācijas sistēmas risinājumu piegāde un to atbalsts, 2020.gadā apgrozījis 2,14 milj. EUR. 
Pērn SIA “Envirotech” turpināja iepriekšējā periodā sāktos projektus un aktivitātes, kā arī turpināja ieviest jaunas tehnoloģijas, apmācot savu personālu to veiksmīgai lietošanai. “Saimniecisko darbību ietekmējot Covid-19 pandēmijai, uzņēmums īsā laikā spēja pārorientēt savu darbību gan strādājot klātienē, gan ievērojot epidemioloģiskos norādījumus, gan turpinot darbību attālināti,” teikts SIA “Envirotech” vadības ziņojumā. 

Lai gan 2020.gadā pandēmijas rezultātā neizdevās sasniegt savus finansiālos mērķus, tas pārskata gadu tomēr noslēdzis ar 219,15 tūkst. EUR peļņu. SIA “Envirotech” prognozē, ka šogad, neskatoties uz pandēmijas turpināšanos, pateicoties jau noslēgtajiem līgumiem un pozitīvajam redzējumam, izdosies izpildīt nospraustos mērķus un strādāt ar peļņu. Jānorāda, ka pērn, salīdzinot ar 2019.gadu, uzņēmuma apgrozījums samazinājās par 4,84%, bet peļņa – par 47,05%.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka SIA “Envirotech” pērn bija darba devējs 22 darbiniekiem.

1999.gadā dibinātā SIA “Envirotech” kapitāldaļu turētāji ir Oskars Ribkinskis (10%) un lietuviešu kompānija HNIT-BALTIC UAB (90%).