"Simplika" pērn uzrādījusi gan apgrozījuma, gan peļņas kāpumu

22.04.2021 09:09:00

Personāla atlases un izīrēšanas uzņēmums SIA “Simplika” 2020.gadā turpinājis sadarbību ar esošajiem ilgtermiņa klientiem, izveidojot sekmīgu sadarbību arī ar vairākiem jauniem klientiem, kas uzņēmumam nodrošināja stabilus ienākumus. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka SIA “Simplika” apgrozījums pagājušajā gadā palielinājies līdz 3,22 milj. EUR, savukārt peļņa – līdz 172,62 tūkst. EUR. Gada laikā tas ir pieaugums par, attiecīgi, 18,22% un 7,22%.

“Līdz ar Covid-19 izplatības sekām un to ietekmi uz ekonomiku, ir pieaudzis pieprasījums pēc SIA “Simplika” personāla nomas pakalpojumiem gan pilna laika darbinieku nodarbinātībai, gan uz īstermiņa projektu realizāciju, kas uzņēmumam nodrošināja ienākumu pieaugumu,” vadības ziņojumā skaidrojis uzņēmums. 

Uzņēmuma 2021.gada mērķi saistīti ar jauno klientu piesaisti personāla nomas pakalpojuma nodrošināšanā gan ilgtermiņa, gan īstermiņa projektos, kā arī ar turpmāko personāla atlases pakalpojumu veicināšanu gan pilna laika pastāvīgam darbam, gan īstermiņa un nepilna laika darbam. 

Jūlijai Lobanovskai un igauņu kompānijai Verita Solutions OU piederošais SIA “Simplika” aizvadītajā gadā nodarbināja 139 darbiniekus. Lursoft izziņā pieejamā informācija liecina, ka pērn nodokļos valsts kopbudžetā SIA “Simplika” samaksājusi 1,54 milj. EUR.