"Auto Blitz" otro gadu pēc kārtas strādājis ar zaudējumiem

07.05.2021 06:27:00

Auto tirgotājs SIA “Auto Blitz” 2020.gadā apgrozījis 5,17 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums samazinājies par 13,34%. Uzņēmums jau otro gadu pēc kārtas strādājis ar zaudējumiem, tiem pērn pēc nodokļu nomaksas veidojot 60,08 tūkst. EUR.

Lursoft dati rāda, ka AS “Mūsa Motors Grupa”, Vitautam Tučkum un Ģirtam Zemītim piederošais SIA “Auto Blitz” 2020.gadā nodarbinājis 23 darbiniekus. Jānorāda, ka uzņēmums izmantojis valsts sniegtās atbalsta iespējas Covid-19 radītās krīzes seku pārvarēšanai, saņemot gan atbalstu darbinieku algu subsīdijām, gan arī izmaksājot atlīdzību dīkstāvē esošajiem darbiniekiem. 

Lursoft izziņas informācija liecina, ka 2020.gadā SIA “Auto Blitz” nav uzvarējis nevienā iepirkuma konkursā.

Turpmākajā periodā  SIA “Auto Blitz” plāno pārdošanas aktivitātes koncentrēt uz aktīvu jaunu automašīnu klientu piesaisti gan korporatīvajā, gan privātajā segmentā. Uzņēmums paredzējis turpināt attīstīt un nostiprināt savas pozīcijas kā lietotu Opel zīmola automašīnu tirdzniecības centrs, attīstot savu tirdzniecības platformu un tādējādi piesaistot jaunus klientus. Servisa klientiem plānots paplašināt piedāvāto pakalpojumu klāstu, nostiprinot klientu lojalitāti.