Iepakojuma tirgotājs "Multipac" palielinājis apgrozījumu līdz 22,9 milj. EUR

13.05.2021 06:24:00

Dažādu materiālu un vienreizējo trauku tirgotājs SIA “Multipac” aizvadītajā gadā sekmīgi sadarbojies gan ar jau esošajiem, gan arī ar jauniem sadarbības partneriem.

“Uzņēmums meklēja un apzināja ražotājus un piegādātājus, kas piedāvā iepakojumus no dabai draudzīgiem un biodegradējamiem materiāliem, kas atbilst plānotajām ES regulām un klientu pieprasījuma tendencēm,” teikts SIA “Multipac” vadības ziņojumā. Covid-19 pandēmija nav atstājusi ietekmi uz SIA “Multipac” darbu, tieši pretēji, 2020.gadā bija vērojams pastiprināts pieprasījums pēc iepakojuma un saimniecības precēm.
Tas atspoguļojies arī SIA “Multipac” finanšu rādītājos, jo uzņēmuma apgrozījums pērn palielinājies līdz 22,9 milj. EUR, kas gada laikā ir pieaugums par 11,13%, savukārt peļņa pieaugusi līdz 663,16 tūkst. EUR. 

Turpmāk SIA “Multipac” plāno saglabāt jau esošās vadošās pozīcijas Latvijas iepakojamo materiālu un vienreizējo trauku tirdzniecības tirgū, ko radījusi nozares stabilitāte un iepriekšējos gados iemantotā patērētāju uzticība. 

Pērn uzņēmums ar darba vietām nodrošinājis 77 darbiniekus.

Lursoft izziņas informācijas dati rāda, ka 1994.gadā reģistrētā SIA “Multipac” pamatkapitāls ir 2,74 milj. EUR. Uzņēmuma dalībnieks ir SIA “KFF Holding”, savukārt patiesais labuma guvējs – Andrejs Kologrejevs. Uzņēmējam pieder arī iepakojumu ražošanas uzņēmums SIA "Polipaks".