"LDZ Loģistika" apgrozījums pērn bijis teju uz pusi mazāks nekā 2019.gadā

13.05.2021 07:22:00

Pagājušajā gadā SIA “LDZ Loģistika” apgrozījums sarucis par 49,13%, samazinoties līdz 15,62 milj. EUR, liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. “Apgrozījuma samazinājums saistīts ar kopējo kravu kritumu, galvenokārt ar konteineru pārvadājumiem, lejamkravu un beramkravu pārvadājumu apjomu samazinājumu. Samazinājies arī pārvadāto kravu apjoms konteinera vilciena ZUBR maršrutā, kas ved caur Baltkrieviju,” teikts SIA “LDZ Loģistika” iesniegtajā vadības ziņojumā. 2020.gadu SIA “LDZ Loģistika” noslēgusi ar 126,70 tūkst. EUR zaudējumiem, kas saistīts ar būtisko kravu kritumu, kā arī veiktajiem uzkrātajiem šaubīgajiem debitoriem. 

Lursoft pieejamie dati rāda, ka SIA "LDZ Loģistika" aizvadītajā gadā ar darba vietām nodrošinājusi 12 darbiniekus. 

2020.gadā lielāko daļu ieņēmumu nodrošināja Latvijas pasūtītāji (68%), valstis ārpus ES un NVS (13%), NVS pasūtītāji (13%).

SIA “LDZ Loģistika” biznesa plāns līdz 2025.gadam ir balstīts uz vīziju par uzņēmumu kā spēcīgu nozares dalībnieku, kā galvenās prioritātes laika periodā līdz 2025.gadam izvirzot sadarbību ar ostām, termināļiem un autopārvadātājiem, kravu apjoma palielināšanu, 3PL pakalpojumu groza attīstību, kā arī virzību uz kravu pārvadājumu koridoru veidošanu gan starptautisku pārvadājumu nodrošināšanai (Eiropa – Krievija, Kazahstāna un Vidusāzija), gan reģionālu un iekšzemes kravu pārvadājumu nodrošināšanai (Baltija, Ukraina, Baltkrievija).