"Biļešu paradīze" apgrozījums pērn samazinājies par 58,93%

17.05.2021 06:41:00

Aizvadītajā gadā SIA “Biļešu paradīze” apgrozījums sarucis par 58,93%, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Ja 2019.gadā uzņēmums apgrozīja 2,07 milj. EUR, tad aizvadītajā gadā tā apgrozījums samazinājās līdz 0,85 milj. EUR. Pēc 1,10 milj. EUR lielās peļņas aizpērn, pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 0,29 milj. EUR zaudējumiem. 

Straujo SIA “Biļešu paradīze” apgrozījuma kritumu ietekmējuši Covid-19 pandēmijas apkarošanai noteiktie ierobežojumi, kas skāruši uzņēmuma pamatdarbību, jo pārskata gadā tika būtiski ierobežota vai pilnībā aizliegta publisko pasākumu norise. “Par spīti krīzei nozarē, uzņēmumam izdevās palielināt tirgus daļu, kas bija iespējams, pateicoties intensīvai komunikācijai ar esošajiem un potenciālajiem klientiem, operatīvai tehnoloģiju pielāgošanai pandēmijas apstākļiem, kā arī veiksmīgai sadarbībai Ekspress Grupp grupas uzņēmumu ietvaros ar AS “Delfi”,” norādīts SIA “Biļešu paradīze” gada pārskatā.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Biļešu paradīze” 2020.gadā bija darba devējs 11 darbiniekiem, un nodokļos valsts kopbudžetā uzņēmums samaksājis 364,84 tūkst. EUR.

Uzņēmums 29,37 tūkst. EUR apmērā saņēmis atbalstu tūrisma nozares uzņēmumiem Covid-19 krīzes seku pārvarēšanai, kā arī tas vairākkārt izmantojis iespēju saņemt atbalstu algu subsīdijām, grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, kā arī izmaksāta atlīdzība dīkstāvē esošajiem darbiniekiem. 

SIA “Biļešu paradīze” norādījusi, ka, balstoties uz sarunām ar lielākajiem klientiem, tostarp, ar valsts kapitālsabiedrību vadību, tiek prognozēta pakāpeniska publisku pasākumu norises atjaunošanās ar 2021.gada jūliju ārtelpās, savukārt ar septembri – arī iekštelpās.

Arī 2021.gadā uzņēmums turpināšot tehnoloģiju attīstību, izstrādājot un ieviešot jaunas tehnoloģijas, kas uzlabos biļešu tirdzniecības procesu gan gala pircējiem, gan pasākumu organizatoriem.

SIA “Biļešu paradīze” kapitāldaļu turētājs ir SIA “Delfi Ticket Service”.