"Fima" apgrozījums 2020.gadā - teju 4 milj. EUR

17.05.2021 06:59:00

SIA “Fima”, kas Latvijā jau 14 gadus realizē projektus, kas saistīti ar inteliģento infrastruktūru risinājumu ieviešanu, pērn palielinājusi apgrozījumu līdz 3,99 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 57,81 tūkst. EUR peļņu. Gadu iepriekš uzņēmums apgrozījis 3,73 milj. EUR un strādājis ar 968,35 tūkst. EUR zaudējumiem. 

2020.gadā SIA “Fima” turpinājusi sadarbību ar ilggadējiem partneriem inovatīva lielapjoma datu centra realizācijas izbūvē, kā arī attīstījusi iestrādnes inteliģento transporta infrastruktūras tehnoloģiju projektu realizācijā un turpinājusi darboties drošības un aizsardzības risinājumu jomā. Vadības ziņojumā norādīts, ka 2020.gadā SIA “Fima” realizējusi lielu projektu datu centru būvniecības jomā, pastiprinot uzņēmuma vadošās pozīcijas šajā nozarē. Šogad SIA “Fima” resursi tikšot nodarbināti dažādu ar “Rail Baltica” projektu saistītu aktivitāšu īstenošanā.

Aizvadītajā gadā SIA “Fima” uzvarējusi 17 publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais bijis SIA “Fazer Latvija” 319,61 tūkst. EUR konkurss par ventilācijas sistēmas atjaunošanu. Šogad uzņēmums uzvarējis divos iepirkumu konkursos.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Fima” kapitāldaļu turētājs ir lietuviešu FIMA UAB, savukārt patiesais labuma guvējs – Vaidas Barakauskas.