Par "HansaMatrix" jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Jānis Sams

25.05.2021 06:56:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām AS “HansaMatrix” valdē. Lursoft dati rāda, ka no valdes priekšsēdētāja amata atcelts Ilmārs Osmanis, un viņa vietā iecelts līdzšinējais valdes loceklis Jānis Sams. AS “HansaMatrix” vadībā iecelti arī trīs jauni valdes locekļi – Vitauts Galvanausks, Gatis Grava un Māris Macijevskis. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, V. Galvanausks kopš š.g. 23.aprīļa ir arī SIA “HansaMatrix Pārogre” valdes loceklis, Gatis Grava kopš aizvadītā gada oktobra ir SIA “HansaMatrix Ventspils” valdes loceklis, savukārt Māris Macijevskis šobrīd ieņem amatus kopskaitā sešos uzņēmumos, tostarp, arī AS “HansaMatrix” piederošajos SIA “HansaMatrix Innovation” un SIA “Zinātnes parks”.

VID sniegtā informācija rāda, ka AS “HansaMatrix” aizvadītajā gadā nodarbināja 13 darbiniekus. Pārskatu par 2020.gadu uzņēmums vēl nav iesniedzis, savukārt 2019.gadā tas apgrozījis 23,06 milj. EUR. Tikmēr AS “HansaMatrix” meitas uzņēmums SIA “HansaMatrix Pārogre” 2020.gadā apgrozīja 5,18 milj. EUR, SIA “HansaMatrix Innovation” – 1,58 milj. EUR.

AS “HansaMatrix” ir viens no vadošajiem Baltijas valstu elektronisko sistēmu produktu izstrādātājiem un ražotājiem, kas kotēts Nasdaq Baltic. Uzņēmums darbojas industriālo sistēmu, dati tīklu infrastruktūras, lietu interneta, kā arī medicīnas un vairākos citos B2B tirgus sektoros.