Par “HansaMatrix” padomes priekšsēdētāju iecelta Baiba Anda Rubesa

03.06.2021 08:56:00

Izmaiņas reģistrētas AS “HansaMatrix” padomes sastāvā, liecina Lursoft Klientu Portfeļa monitorings. Dati rāda, ka par uzņēmuma padomes priekšsēdētāju iecelta līdzšinējā padomes locekle Baiba Anda Rubesa. Jānorāda, ka Andris Bērziņš, kurš bija līdzšinējais AS “HansaMatrix” padomes priekšsēdētājs, amatu atstāja maija beigās.

AS “HansaMatrix” padomes priekšsēdētāja vietnieces amatu turpinās ieņemt Ingrīda Blūma, savukārt padomes locekļu amatus arī turpmāk ieņems Normunds Igolnieks un Dagnis Dreimanis. Kopš vakardienas padomes locekļa amatā iecelts arī Anders Lennart Borg. Savulaik, kā rāda Lursoft dati, Anders Lennart Borg ieņēmis amatu SIA “LEXEL FABRIKA” valdē.

2020.gadā AS “HansaMatrix” apgrozīja 21,39 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 656,38 tūkst. EUR lieliem zaudējumiem. Viens no vadošajiem Baltijas valstu elektronisko sistēmu produktu izstrādātājiem un ražotājiem, kas kotēts Nasdaq Baltic galvenajā sarakstā, savā vadības ziņojumā norādījis, ka 2020.gads sākās ar Ķīniešu Jaunā gada brīvdienām, kas tika pagarinātas par 2 nedēļām, un pilnīgu dažu Ķīnas provinču slēgšanu Covid1-9 izplatības dēļ. Kopš 2020.gada februāra tas sāka ietekmēt arī piegādes ķēdes un dažus klientus, savukārt vairāki klienti atlika savus pasūtījumus. “Piegādes ķēžu saistībā mūsu Āzijas piegādātāji sāka darboties ar vairāku nedēļu kavēšanos un strādāja ar nepilnu noslodzi darbinieku pieejamības dēļ. Transporta tīkli sāka ierobežot uz vienu adresi izsūtāmo materiālu svaru dienā,” vadības ziņojumā norādījis AS “HansaMatrix”.