“Baltic Express LV” pērn palielinājis apgrozījumu

09.06.2021 06:19:00

Loģistikas, transporta un noliktavas – termināla pakalpojumu sniedzējs SIA “Baltic Express LV” pērn kāpinājis apgrozījumu, kas noticis pateicoties kravu pārvadājumu apjoma pieaugumam gan uz, gan no Eiropas valstīm, kā arī pateicoties no jauna izveidotiem pārvadājumu maršrutiem.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka SIA “Baltic Express LV” 2020.gadā apgrozīja 11,41 milj. EUR, kas ir par 10,38% vairāk nekā 2019.gadā. Lielāko daļu no aizvadītā gada apgrozījuma (11,14 milj. EUR) veidojuši kravu pārvadājumi. Pērn palielinājusies arī uzņēmuma peļņa, tai sasniedzot 808,47 tūkst. EUR pēc nodokļu nomaksas (+41,21%). Šogad SIA “Baltic Express LV” vadība cer uz apgrozījuma pieaugumu vismaz par 2 – 3%, norādot, ka gadījumā, ja valstī noteiktie ierobežojumi tiks atcelti, tuvāko 2 mēnešu laikā visi atgriezīsies pie normālas uzņēmējdarbības iepriekšējā līmenī.

SIA “Baltic Express LV” neatlaidīgi strādājot pie jaunu iespēju izpētes ar Eiropas Savienības fondu projektiem saistītajos jautājumos starptautiskās konkurētspējas veicināšanai, meklē jaunus sadarbības partnerus un noieta tirgus. “Viens no galvenajiem mērķiem uzņēmuma attīstībā ir iekšējo vadības un kontroles procesu uzlabošana un pilnveide. Liela vērība tiek veltīta darba drošības un vides aizsardzības pasākumiem,” teikts SIA “Baltic Express LV” iesniegtajā vadības ziņojumā. 

Romānam Belozerovam piederošais SIA “Baltic Express LV” 2020.gadā ar darba vietām nodrošināja 37 darbiniekus. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums pērn samaksājis 138,79 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 162,85 tūkst. EUR. 

Šobrīd SIA “Baltic Express LV” reģistrētas astoņas aktīvas struktūrvienības.