Zāļu vairumtirgotāja "Oribalt Rīga" apgrozījums pieaudzis līdz 25,59 milj. EUR

17.06.2021 08:44:00

Zāļu vairumtirgotāja SIA “Oribalt Rīga” apgrozījums pērn, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielinājies par 1,41 milj. EUR, ko sekmējuši noslēgti vairāki jauni sadarbības līgumi ar klientiem un piegādātājiem. Uzņēmums 2020.gadā apgrozījis 25,59 milj. EUR un nopelnījis 597,09 tūkst. EUR. Pagājušā gada peļņu uzņēmums iecerējis atstāt nesadalītu.

2020.gadā SIA “Oribalt Rīga” turpināja attīstīt zāļu vairumtirdzniecību, kā arī farmaceitisko produktu izplatīšanas un loģistikas pakalpojumus zāļu, medicīnas ierīču un veselības veicināšanas produktu virzīšanai tirgū, tāpat arī tika turpināta aktīva darbība klīnisko pētījumu jomā.

Šogad SIA “Oribalt Rīga” plāno turpināt palielināt zāļu un citu medicīnas preču sortimentu un pārdošanas apjomus, kā arī palielināt lojālo klientu loku aptieku un ārstniecības iestāžu vidū. Lai nodrošinātu SIA “Oribalt Rīga” sekmīgu attīstību, ieplānoti arī vairāki kvalitātes sistēmas uzlabojumi.

Lursoft pieejamais SIA “Oribalt Rīga” gada pārskats liecina, ka pagājušajā gadā uzņēmums bija darba devējs 65 darbiniekiem. 

SIA “Oribalt Rīga”, kura patiesais labuma guvējs ir soms Pekka Juhani Ruokanen, 2020.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 1,86 milj. EUR.
Lursoft dati liecina, ka šogad SIA “Oribalt Rīga” uzvarējis 19 publisko iepirkumu konkursos.