Ceļu būves firma "Limbažu ceļi" kāpinājusi apgrozījumu par 34,06%

18.06.2021 06:50:00

Ceļu būves firma SIA “Limbažu ceļi” 2020.gadā palielināja apgrozījumu līdz 22,37 milj. EUR, kas, salīdzinot ar gadu iepriekš, ir kāpums par 34,06%. Pērn palielinājusies arī uzņēmuma peļņa, tai pieaugot līdz 2,61 milj. EUR.

“Kā ceļu būves nozarē tas ir raksturīgi, tāpat kā iepriekšējos gados, arī pērn bija izteikta nevienmērība realizācijas apjomā pa gada ceturkšņiem. Pasūtījumu sezonālais raksturs un nevienmērība rada papildu apgrūtinājumu nodokļu un citu maksājumu veikšanai būvdarbu izpildes sākuma stadijā, kad finansējums darba uzsākšanai ir ierobežots,” teikts SIA “Limbažu ceļi” vadības ziņojumā. 

Uzņēmums norāda, ka tā mērķis ir nepārtraukti attīstīties, tāpēc pastāvīgi tiek meklētas iespējas nodrošināt asfaltbetona ražošanas un realizācijas apjoma pieaugumu, kā arī ceļu būvdarbu apjoma pieaugumu. Pastāvīgi tiek meklētas arī iespējas nodrošināt asfaltbetona ražošanas un realizācijas apjoma pieaugumu.

Šogad uzņēmums turpināšot piedalīties konkursos par būvdarbu veikšanu, kuru realizācijai ir paredzētas iepriekšējos gados veiktās investīcijas ražošanas bāzes paplašināšanā un ceļu būves tehnikas modernizēšanā. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka šogad SIA “Limbažu ceļi” uzvarējis desmit iepirkumu konkursos. No tiem lielākais ir VSIA “Latvijas Valsts ceļi” konkurss par autoceļu seguma atjaunošanu Vidzemes reģionā (autoceļi P18 un P24), kurā SIA “Limbažu ceļi” uzvarējis ar 3,72 milj. EUR līgumcenu.

SIA “Limbažu ceļi” patiesie labuma guvēji ir Normunds Luste un Alvis Tanbergs. Pērn uzņēmums bija darba devējs 178 darbiniekiem, un iedzīvotāju ienākuma nodoklī samaksāja 500,15 tūkst. EUR, bet valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās – 1035,04 tūkst. EUR.