"Olainfarm" jaunais padomes priekšsēdētājs atstājis savus amatus "Repharm" grupas uzņēmumos

28.06.2021 06:49:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings informē, ka AS “Sentor Farm aptiekas” padomes locekļa amatu š.g. 22.jūnijā atstājis Juris Bundulis. Minēto amatu uzņēmumā viņš ieņēma kopš 2021.gada 19.maija. Vienlaikus Juris Bundulis atstājis padomes locekļu amatus arī citos AS "Repharm" saistītajos uzņēmumos, tostarp, AS “Rīgas farmaceitiskā fabrika”, AS “Recipe Plus” u.c.

Jānorāda, ka vien dažas dienas pirms iepriekšminētajām izmaiņām, š.g. 19.jūnijā Juris Bundulis iecelts par AS “Olainfarm” padomes priekšsēdētāju, nomainot šajā amatā līdzšinējo padomes priekšsēdētāju Gundaru Bērziņu. Vienlaikus AS “Olainfarm” padomē š.g. 19.jūnijā iecelti arī Andrejs Leibovičs, Irina Maligina, Pēteris Rubenis un Sandis Petrovičs, kurš pildīs padomes priekšsēdētāja pienākumus. 

Jānorāda, ka 19.jūnijā veiktas izmaiņas ne tikai AS “Olainfarm” padomē, bet arī valdē, kurai pievienojies Jānis Leimanis. Lursoft dati rāda, ka J. Leimanis šobrīd ir arī SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” un VAS “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs” padomes loceklis, kā arī ieņem amatus vēl citu uzņēmumu valdēs.