"Pilsētas līnijas" apgrozījums pērn samazinājies līdz 1,18 milj. EUR

06.07.2021 06:26:00

SIA “Pilsētas līnijas”, kas piedāvā reklāmas izvietošanas pakalpojumus uz sabiedriskā transporta, aizvadītajā gadā apgrozīja 1,18 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas nopelnot 86,16 tūkst. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums samazinājies par 28,26%, savukārt peļņa – vairāk nekā 3 reizes. 

SIA “Pilsētas līnijas” turpinot iepriekšējos gados ieviesto pakalpojumu un kvalitātes kritēriju pilnveidošanu. “Jaunu materiālu un mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošana pozitīvi ietekmē reklāmu vizuālo izskatu un pieprasījumu,” teikts SIA “Pilsētas līnijas” vadības ziņojumā. Nākamajā pārskata gadā uzņēmums turpināšot pildīt līgumsaistības ar “Rīgas Satiksme” par pieturvietu nojumju 2. posma nomu, ar mērķi sasniegt 300 nomas vietas (pārskata periodā tādas bijušas 83), kā arī turpināšot piedalīties konkursos par jaunu nomas vietu iegūšanu Rīgā un Latvijā. 

Lursoft dati liecina, ka SIA “Pilsētas līnijas” patiesie labuma guvēji ir Boriss Carjovs, Ineta Gadzjus, Tamāra Jegorova un Ieva Šaripo

Aizvadītajā gadā SIA “Pilsētas līnijas” bija darba devējs 15 strādājošajiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums 2020.gadā samaksājis 320,86 tūkst. EUR. 
Šogad martā, maijā un jūnijā uzņēmums saņēmis valsts atbalstu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.