Konkursā par ugunsaizsardzības sistēmu izbūvi Rīgas izglītības iestāžu ēkās uzvarējis "Moduls Engineering"

12.07.2021 02:00:00

Rīgas domes Īpašuma departamenta atklātajā konkursā par ugunsaizardzības sistēmu izbūvi Rīgas pilsētas pašvaldības izglītības iestāžu ēkās uzvarējis SIA “Moduls Engineering”, liecina Lursoft Klientu portfeļa sniegtā informācija. Lursoft izziņas dati liecina, ka iepirkuma līgumcena ir 1,1 milj. EUR. 

Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija liecina, ka konkursā bija saņemts tikai viens piedāvājums.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Moduls Engineering” šogad uzvarējis arī citos Rīgas domes iepirkumos, piemēram, par mācību telpu modernizēšanu Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas ēkā, izlases veida vienkāršotas atjaunošanas darbiem Rīgas Hanzas vidusskolas ēkā, kā arī citos pašvaldību un valsts uzņēmumu iepirkumos.

SIA “Moduls Engineering”, kuram kā patiesā labuma guvēja reģistrēta Jekaterina Nikuļina, pagājušajā gadā nodarbinājis 168 strādājošos. Iedzīvotāju ienākuma nodoklī uzņēmums pērn samaksājis 581,80 tūkst. EUR, bet valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās – 1126,34 tūkst. EUR. Salīdzinot ar citiem nozares uzņēmumiem, SIA “Moduls Engineering” nodokļu maksājumi uz vienu darbinieku 2020.gadā bijuši augstāki nekā nozarē vidēji. 

Pārskatu par saimniecisko darbību 2020.gadā uzņēmums vēl nav iesniedzis.