"Koblenz drošība" pagājušajā gadā strādājusi ar zaudējumiem

06.08.2021 00:18:00

Apsardzes kompānija SIA “Koblenz drošība” 2020.gadā turpinājusi iepriekšējos gados iesākto attīstību, palielinot klientu skaitu un paplašinot sniegto pakalpojumu darbības zonas. Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka SIA “Koblenz drošība” ir vairāk nekā 10 tūkstoši tehniskās apsardzes klientu.

“Pamata darbības finanšu rādītāji 2020.gadā bijuši stabili. Pagājušā gada otrajā pusē samazinājies apgrozījums dēļ Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem, kas skāra uzņēmuma klientus un to maksātnespēju. Tā rezultātā uzņēmums gadu noslēdzis ar zaudējumiem,” norādīts SIA “Koblenz drošība” vadības ziņojumā. 

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pērn, salīdzinot ar 2019.gadu, SIA “Koblenz drošība” apgrozījums samazinājies par 15,15%, sarūkot līdz 4,3 milj. EUR, savukārt zaudējumi sasnieguši 75,55 tūkst. EUR. Gadu iepriekš apsardzes kompānija nopelnīja 49,9 tūkst. EUR.

Uzņēmums pagājušajā gadā īstenojis plānotus izmaksu samazināšanas pasākumus, kas samazināja zaudējumu apjomu un pozitīvi ietekmēs peļņu nākamajā periodā. Jānorāda, ka SIA “Koblenz drošība” apgrozījums pagājušajā gadā samazinājies fiziskās apsardzes pakalpojumā, bet tas daļēji kompensēts ar pieaugumu tehniskās apsardzes pakalpojumam. 
2021.gadā SIA “Koblenz drošība” paredz turpināt attīstīt visus galvenos darbības virzienus, izstrādāt un attīstīt jaunu produktu un pakalpojumu iesniegšanu, kā arī ieviest modernas tehnoloģijas un apgūt jaunus tirgus.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Simonai Deiftai un Arnoldam Koņevņikovam piederošais SIA “Koblenz drošība” pērn nav uzvarējis nevienā publisko iepirkumu konkursā, savukārt šogad uzvarēts jau četros iepirkumos. No tiem lielākais ir SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” nepilnus 118 tūkst. EUR vērtais iepirkums pat signalizācijas uzraudzības pakalpojumu nodrošināšanu.