"Rēzeknes gaļas kombināts" sasniedzis jaunus apgrozījuma un peļņas rekordus

09.08.2021 07:31:00

Gaļas pārstrādes uzņēmums SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” 2020.gadā turpinājis ieguldīt līdzekļus iekārtu un tehnoloģisko procesu uzturēšanā un modernizācijā. 
Pagājušajā gadā SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” kāpinājis apgrozījumu līdz 50,46 milj. EUR, kas gada laikā ir pieaugums par 10,74%. Pērn uzlabojies arī uzņēmuma peļņas rezultāts, rādītājam pēc nodokļu nomaksas palielinoties līdz 1,79 milj. EUR. 

Balstoties uz Lursoft Multi atskaites datiem, aizvadītā gada apgrozījuma un peļņas rezultāts ir līdz šim labākais SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” rezultāts visā uzņēmuma darbības periodā.

Šogad SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” lielu vērību pievērsīšot nemainīgi augstas produkcijas kvalitātes nodrošināšanai, ražošanas procesu efektīvai attīstībai un turpmākai uzņēmuma darbības efektivizēšanai. “Produktu augstas kvalitātes nodrošināšana un darba ražīguma kāpināšana ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem uzņēmuma konkurētspējas paaugstināšanai,” teikts SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” vadības ziņojumā. Paaugstinot uzņēmuma darbības efektivitāti, SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” turpinās strādāt pie realizējamās produkcijas apjomu palielināšanas.

Aizvadītajā gadā SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” bija darba devējs 535 darbiniekiem. Ražotājs nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā 2020.gadā samaksājis 7,08 milj. EUR, tostarp 2,23 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 1,08 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Lursoft izziņas dati rāda, ka SIA “Rēzeknes gaļas kombināts” patiesie labuma guvēji ir Bislans Abdulmuslimovs, Roza Džamaldajeva, Sergejs Kuzņecovs un Guntis Piteronoks.