"Jēkabpils reģionālā slimnīca" pamatkapitāls palielināts līdz nepilniem 3,8 milj. EUR

17.08.2021 07:06:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka Jēkabpils novada pašvaldība palielinājusi SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” pamatkapitālu no 2,72 milj. EUR līdz nepilniem 3,8 milj. EUR. Jānorāda, ka bez SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” izmaiņas pamatkapitālā Latvijā vakar reģistrētas vēl 21 uzņēmumam.

Lursoft dati rāda, ka Jēkabpils novada pašvaldībai šobrīd reģistrēta dalība 14 uzņēmumos.

SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” 2020.gadā apgrozījusi 14,13 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas nopelnot 73,31 tūkst. EUR. Slimnīcas apgrozījums pagājušajā gadā palielinājies par 5,5%, kas saistīts ar lielāku NVD finansējumu.

Aizvadītajā gadā slimnīca sniegusi stacionāro palīdzību 7702 pacientiem, kas ir par 20,78% mazāk nekā gadu iepriekš. Dzemdību palīdzība pērn sniegta 672 pacientēm. “Gan slimnīcas finanšu darbību, gan sniegto pakalpojumu apjomu ietekmējusi Covid-19 pandēmija un ārkārtējā situācija valstī. It īpaši tas ietekmēja plānveida veselības aprūpes pakalpojumu samazināšanos sakarā ar Veselības ministrijas rīkojumu, kā rezultātā sākot ar 27.martu, izņemot atsevišķas pacientu grupas, uz laiku tika ierobežoti plānveida veselības aprūpes pakalpojumi,” teikts SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” vadības ziņojumā.

Pagājušajā gadā SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” darbā pieņēmusi 14 jaunus speciālistus. Kopumā pērn slimnīcā bija nodarbināti 527 darbinieki.