Pārbūves darbus Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma dienesta viesnīcā veiks "Reaton"

19.08.2021 07:11:00

Lursoft dati liecina, ka Valsts izglītības attīstības aģentūras izsludinātajā konkursā par Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma dienesta viesnīcas pārbūves darbiem Jūrmalas gatvē 90, Rīgā, kā arī mācību korpusa jumta vienkāršoto atjaunošanu un pārejas pārbūvi uzvarējis SIA “REATON”. Konkursa līgumcena – 1,73 milj. EUR. 

Lursoft izziņas informācija rāda, ka šogad SIA “REATON” uzvarējis kopskaitā 3 iepirkumos. Lielākais no tiem ir par Iecavas vidusskolas pārbūvi (2,18 milj. EUR līgumcena).

SIA “Reaton” pērn stabili turpināja darbu, pat ar mērenu izaugsmi citos biznesa segmentos, kuros darbība tiešā veidā netika ierobežota, piemēram, delikatešu veikals, celtniecības un apdares materiālu vairumtirdzniecības segments, kā arī durvju ražotne.

SIA “Reaton” 2020.gadā apgrozījis 48,03 milj. EUR un nopelnījis 102,93 tūkst. EUR, liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tā apgrozījums pērn sarucis par 14,8%, bet peļņa par 33,69%. 

2020.gadā SIA “Reaton” pabeidzis loģistikas centra rekonstrukciju, kura kopējās izmaksas sasniedza 2,14 milj. EUR. Investīcijas loģistikas centra attīstībā ir sevi attaisnojušas, nodrošinot pārtikas preču vairumtirdzniecības segmenta turpmāku attīstību, pārdošanas apjomu pieaugumu, kā arī tehnoloģisko procesu uzlabošanu. Šogad uzņēmums ieplānojis veikt investīcijas IT infrastruktūrā un drošības sistēmās, nodrošinot uzņēmuma datu drošu apriti, atbilstoši mūsdienu prasībām. 

SIA “Reaton” norāda, ka arī šogad uzņēmuma darbību joprojām negatīvi turpina ietekmēt ieviestie epidemioloģiskās drošības pasākumi gan Latvijā, gan pārējās Baltijas valstīs, neskatoties uz to, ka tie pakāpeniski tiek mīkstināti. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gada pirmajā pusē, salīdzinot ar 2020.gada pirmo pusi, palicis tajā pašā līmenī.

Lursoft dati rāda, ka Borisam Gluhmanam un Nataļjai Jakovļevai piederošais SIA “Reaton” 2020.gadā bija darba devējs 432 darbiniekiem. Šobrīd, pēc Lursoft pieejamās informācijas, uzņēmumam reģistrētas 16 struktūrvienības.