Stacijas ielas daļu Rēzeknē pārbūvēs "Ceļi un tilti"

26.08.2021 06:34:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka Rēzeknes pilsētas domes izsludinātajā konkursā par Stacijas ielas pārbūvi posmā no Atbrīvošanas alejas līdz Zemnieku ielai, Rēzeknē, uzvarējis SIA “Ceļi un tilti”. Iepirkuma līgumcena – 2,69 milj. EUR.

Lursoft izziņas informācija liecina, ka šis ir jau sešpadsmitais publiskā iepirkuma konkurss šogad, kurā uzvarējis SIA “Ceļi un tilti”.

SIA “Ceļi un tilti”, kura lielākais kapitāldaļu turētājs ir AS “A.C.B.”, 2020.gadā apgrozīja 24,82 milj. EUR, bet nopelnīja 1,4 milj. EUR. Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Ceļi un tilti” norādījis, ka pērn tas turpināja nodarboties ar projektu menedžmentu, piesaistot apakšuzņēmējus specifisko darbu, piemēram, siltumapgādes tīklu rekonstrukcija, ārējo elektrotīklu, elektronisko sakaru tīklu un ārējo apgaismojuma tīklu pārbūve, veikšanai. Nododot daļu no ceļu būves objektu līgumiem izpildei apakšuzņēmumiem, SIA “Ceļi un tilti” izdevās palielināt kopējo apgrozījumu un, efektīvāk izmantojot pašu inženiertehniskos resursus, par 18% palielināt ražību uz vienu darbinieku.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka SIA “Ceļi un tilti” 2020.gadā ar darba vietām nodrošināja 220 strādājošos.