"Kodols M" mainījis nosaukumu uz "Nordes būve"

07.09.2021 07:58:00

Lursoft Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 6.septembrī, nosaukumu mainījis SIA “Kodols M”, kas līdz 2020.gada oktobrim bija zināms ar nosaukumu SIA “LNK Construction”. Lursoft izziņas informācija rāda, ka pēc nosaukuma maiņas būvniecības projektu virsvadības uzņēmumu sauks par SIA “Nordes būve”

Valdim Kokam piederošā kompānija pagājušajā gadā saskārās ar apgrozījuma kritumu. Lursoft Multi atskaites dati liecina, ka būvnieka apgrozījums 2020.gadā nokrities līdz 16,56 milj. EUR, kas gada laikā ir kritums par 61,3%. Pretstatā iepriekšējo gadu peļņai, pērn uzņēmums strādājis ar zaudējumiem. 

Pagājušajā gadā SIA “Nordes būve” piedalījās virknē dažādu būvniecības projektu. Daļa no tiem pabeigta 2020.gadā, bet daļa turpinās vēl šogad. Turpmākajos gados uzņēmums plāno aktīvi piedalīties būvniecības projektu virsvadībā, nodrošinot savu ilgtspējīgo darbību.

Lursoft dati rāda, ka šogad SIA “Nordes būve” uzvarējis vienā publisko iepirkumu konkursā – par Rīgas cirka vēsturiskās ēkas pārbūvi. Šajā 3,2 milj. EUR vērtajā iepirkumā uzņēmums uzvarējis kopā ar Valdm Kokam arī piederošo SIA “AIDACO CONSTRUCTION”.