Politisko partiju reģistrā reģistrēta "Latvija pirmajā vietā"

13.09.2021 09:01:00

Aizvadītajā piektdienā, 10.septembrī, Politisko partiju reģistrā reģistrēta Aināra Šlesera dibinātā partija “Latvija pirmajā vietā”. Lursoft izziņā pieejamā informācija rāda, ka partija kā savu darbības mērķi norādījusi Latvijas tautas un Latvijas valsts interešu un tiesību primāru aizsardzību, veicināšanu un attīstību gan nacionālā, gan starptautiskā līmenī.

Politiskās partijas valdē iecelti pieci locekļi: Ilze Jurča, Vilis Krištopans, Jūlija Stepaņenko, Ainārs Šlesers un Edmunds Zivtiņš.

Lursoft dati rāda, ka Aināram Šleseram šobrīd reģistrēti astoņi aktuāli amati. Bez jau iepriekšminētās partijas, to vidū ir arī šogad jūlijā reģistrētā biedrība “Latvija pirmā”, tāpat arī bijušais politiķis aizvien ir līdzpriekšsēdētājs Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas Ceļš” vēlēšanu apvienībā, kā arī ir partiju apvienības “Par Labu Latviju” likvidators. Ainārs Šlesers ieņem arī amatus uzņēmumos AS “Euro Rail Trans”, SIA “AVADEL”, SIA “EURO RAIL CARGO”. Kā patiesais labuma guvējs A. Šlesers gan reģistrēts tikai SIA “AVADEL”, tiesa, uzņēmumam 2020.gadā reģistrēts vien 16,36 tūkst. EUR apgrozījums un 6,62 tūkst. EUR zaudējumi.