Jāņa Aizbalta vietā "Nordic Plast" valdē darbosies Santa Spūle

14.09.2021 06:49:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka Jāni Aizbaltu SIA “Nordic Plast” valdē nomainījusi Santa Spūle. Minēto amatu Jānis Aizbalts ieņēma kopš 2020.gada 27.augusta. Šobrīd Jānis Aizbalts turpina ieņemt valdes priekšsēdētāju amatus piecos uzņēmumos – SIA “Vaania”, AS “Latvijas Zaļais punkts”, SIA “Eko Kurzeme”, SIA “Eco Teh Baltia” un arī SIA “Eco Baltia vide”.

Jaunieceltā SIA “Nordic Plast” valdes locekle Santa Spūle šobrīd ir arī AS “Latvijas Zaļais punkts” padomes priekšsēdētāja vietniece un SIA “Eco Teh Baltia”, AS “Eco Baltia” valdes locekle.

SIA “Nordic Plast” valdē vēl bez Santas Spūles amatus ieņem arī Salvis Lapiņš, Anita Saulīte un Andris Trumars.

2020.gadā plastmasas izstrādājumu ražotājs no otrreizējām izejvielām SIA “Nordic Plast” apgrozīja 5,85 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 635,33 tūkst. EUR zaudējumiem. Negatīvais rezultāts, kā norādīts iesniegtajā vadības ziņojumā, saistīts ar pasaules naftas krīzi, kuras rezultātā pagājušā gada martā WTI naftas cenas bija negatīvas, kas būtiski ietekmēja gatavās produkcijas cenu. Uzņēmums 2020.gadā arī būtiski izjutis Covid-19 pandēmijas ietekmi, jo tās rezultātā pieprasījums pēc gatavās produkcijas gada pirmajā pusē samazinājās līdz pat 60%. 2020.gada otrajā pusgadā tirgus situācija nostabilizējās. Uzņēmums veica ieguldījumus tehnoloģiskajās iekārtās, uzlaboja un optimizēja ražošanas procesus, kas ļāva sasniegt labākus rezultātus.
Lursoft dati rāda, ka 2000.gadā dibinātā SIA “Nordic Plast” patiesā labuma guvēja ir Deimante Korsakaite.