Gatavo ēdienu ražotājs "Tradicija AOL" pievienots pie "Ariols"

16.09.2021 06:21:00

Pelmeņu un saldētu gaļas pusfabrikātu ražotājam SIA “Ariols” reorganizācijas ceļā pievienots 2009.gadā dibinātais gatavu ēdienu ražotājs SIA “Tradicija AOL”, liecina Lursoft Klientu Portfeļa monitoringa dati.

Par plānoto reorganizāciju uzņēmumi bija snieguši paziņojumu jau š.g. jūnija sākumā.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka reorganizētais SIA “Tradicija AOL” aizvadītajā gadā apgrozīja 154,4 tūkst. EUR un nopelnīja 25,63 tūkst. EUR. Uzņēmumam ir reģistrēta viena struktūrvienība – ražošanas cehs Rūpniecības ielā 16, Ludzā. Šajā adresē ražošanas cehu reģistrējis arī SIA “Ariols”.

Jānorāda, ka kopš 1993.gada, kad reģistrēts SIA “Ariols”, šī ir pirmā reģistrētā reorganizācija.

Pelmeņu un saldētu gaļas pusfabrikātu ražotāja SIA “Ariols” apgrozījums pērn, salīdzinot ar 2019.gadu, palielinājies par 17,33%, sasniedzot 9,58 milj. EUR. Pagājušajā gadā augusi arī ražotāja peļņa, palielinoties līdz 1,93 milj. EUR, kas gada laikā ir pieaugums par teju 1 milj. EUR. Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Ariols” norādījis, ka 2020.gadā audzis tā apgrozījums gan vietējā, gan ārvalstu tirgū. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka aizvadītā gada apgrozījuma un peļņas rezultāts ir augstākais visā SIA “Ariols” darbības laikā.

SIA “Ariols” norāda, ka tas savu darbību turpinās sadarbojoties ar vietējiem izplatītājiem, kā arī nozīmīgu saražotās produkcijas daļu eksportējot.
Lursoft izziņā publiskotā informācija liecina, ka Ludzā reģistrētais SIA “Ariols” pagājušajā gadā bija darba devējs 101 strādājošajam. Pērn nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums samaksāja 755,16 tūkst. EUR, tostarp 393,72 tūkst. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 159,84 tūkst. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

SIA “Ariols” vienīgais kapitāldaļu turētājs un patiesais labuma guvējs ir Irīna Locova.