Noskaidroti uzņēmumi, kas par 3,2 milj. EUR Rīgas domes Informācijas tehnoloģiju centra iepirkumā piegādās strukturēto sistēmu komponentes

28.09.2021 15:24:00

Lursoft izziņas informācija rāda, ka Rīgas domes Informācijas tehnoloģiju centra 3,2 milj. EUR vērtajā iepirkumā par strukturēto kabeļu sistēmu komponenšu piegādi un integrāciju uzvarējuši četri uzņēmumi – SIA “KC.LV”, SIA “DATI Group”, SIA “NOLAN” un SIA “TEKA TELEKOM”.

Iepriekš arī citos iepirkumos kopīgi uzvarējuši SIA “KC.LV” un SIA “DATI Group”, liecina Lursoft informācija, kas parāda, ka abiem uzņēmumiem ir kopīgs patiesais labuma guvējs – Aldis Gulbis. Uzņēmējam pieder 37,68% SIA “KC.LV” un 97,32% SIA “DATI Group” kapitāldaļu.

SIA “KC.LV” un SIA “DATI Group” šogad kopīgi uzvarējuši četros iepirkumos, tostarp, par perifērijas iekārtu piegādi Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcai, personas un dokumentu pārbaudes un uzglabāšanas iekārtu iegādi Valsts policijas un Valsts robežsardzes vajadzībām, kā arī Latvijas Nacionālās bibliotēkas datu centra rezerves kopēšanas risinājumu. 

SIA “KC.LV” dibināts 2017.gadā un aizvadītajā gadā apgrozījis 174 tūkst. EUR, savukārt SIA “DATI Group” ir ar ilgāku darbības pieredzi. Uzņēmums strādā kopš 1993.gada. Šo gadu laikā tas vairākkārt mainījis nosaukumu, sākotnēji esot zināmam kā AS “Software House Riga” komerccentrs, tad kā AS “SWH Informatīvās Sistēmas” komerccentrs, bet līdz 2017.gadam kā SIA “Komerccentrs DATI grupa”. Pērn uzņēmums apgrozīja 4,3 milj. EUR un nopelnīja 30,3 tūkst. EUR.