Andrim Baumanim piederošais “Timberex Group” pērn piedzīvojis apgrozījuma kritumu

08.10.2021 10:53:00

Zāģmateriālu ražotāja SIA “Timberex Group” apgrozījums pērn, salīdzinot ar 2019.gadu, samazinājies par 16,47%, liecina Lursoft apkopotā informācija. 2020.gadā SIA “Timberex Group” apgrozīja 17,95 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 567,96 tūkst. EUR zaudējumiem. Apgrozījuma samazinājums, pēc uzņēmuma teiktā, saistīts ar Covid-19 ietekmi. 

Tukuma novadā reģistrētais SIA “Timberex Group” pagājušajā gadā ar darba vietām nodrošināja 37 darbiniekus.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Timberex Group” norāda, ka pērn uzņēmums turpināja ieguldīt līdzekļus īpašumu sakārtošanā, tehniskā nodrošinājuma uzlabošanā, lai paaugstinātu darba efektivitāti un kvalitāti. Zāģmateriālu pārstrādes un ražošanas paplašināšanai pārskata gadā turpināta esošo iekārtu modernizācija.

Šogad SIA “Timberex Group” plāno turpināt strādāt pie eksporta attīstības, jaunu tirgu izpētes un apguves, kā arī savu pozīciju nostiprināšanas tirgū. Tāpat arī uzņēmums iecerējis turpināt darbu pie darbinieku darba apstākļu uzlabošanas, apmierinātības un lojalitātes celšanas, kas ļautu uzlabot arī darba efektivitāti.

SIA “Timberex Group” patiesais labuma guvējs ir Andris Baumanis, kuram pieder arī SIA “World RX Team Latvia”, SIA “TX koks” un SIA “Green Way Opulence”.