"Antalis" padomei jauns priekšsēdētājs

19.10.2021 09:48:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka AS “Antalis” iecelts jauns padomes priekšsēdētājs. Dati rāda, ka Jukka Antero Silventola padomes priekšsēdētāja amatā nomainījis Steen Leetmaa Murmann. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka jaunieceltais padomes priekšsēdētājs iepriekš nav ieņēmis amatus citos uzņēmumos.

Savus pienākumus padomē turpinās pildīt līdzšinējais padomes loceklis Egidijus Ramanauskas, savukārt padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu arī turpmāk ieņems Aivo Vellamae.

Papīra, iepakojuma risinājumu un vizuālās komunikācijas produktu un iekārtu izplatītājs AS “Antalis” vēl nav iesniedzis pārskatu par 2020.gadu. Aizpērn uzņēmums apgrozīja 28,57 milj. EUR, nopelnīja 702,37 tūkst. EUR un nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 3,43 milj. EUR. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka 2020.gadā uzņēmuma veiktās nodokļu iemaksas valsts kopbudžetā sarukušas līdz 2,15 milj. EUR. Lursoft izziņas informācija liecina, ka pērn vairākkārt izmaksāta atlīdzība AS “Antalis” dīkstāvē esošajiem darbiniekiem, tāpat arī VID atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem. 

Aizvadītajā gadā AS “Antalis” bija darba devējs 66 darbiniekiem.