"Autentica" par 1 milj. EUR izstrādās un uzturēs apsardzes darbības reģistru

19.10.2021 13:49:00

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka Iekšlietu ministrijas Informācijas centra iepirkuma konkursā par apsardzes darbības reģistra izstrādi un uzturēšanu ar 1 milj. EUR līgumcenu uzvarējis SIA “Autentica”.

Izvērtējot iesniegtos pieteikumus, vērtēta gan piedāvājuma kvalitāte, gan sistēmu izstrādes izmaksas un piedāvātā cena par konsultācijām un apmācībām. 

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja sniegtā informācija, atklātajā konkursā par apsardzes darbības reģistra izstrādi un uzturēšanu bija iesniegti divi piedāvājumi.
Didzim Grundspeņķim, Elīnai Jakubaņecai un SIA “SM Base” piederošais uzņēmums 2020.gadā apgrozīja 6,15 milj. EUR un nopelnīja 1,35 milj. EUR. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 94 strādājošie.

Iesniegtajā vadības ziņojumā IT risinājumu izstrādes, ieviešanas un integrācijas uzņēmums SIA “Autentica” norāda, ka tā klienti ir vadošie Latvijas uzņēmumi, piemēram, Latvenergo, Luminor Bank, Latvijas Mobilais Telefons, TET, Gaso, DPD u.c., kā arī nozīmīgas valsts iestādes, tostarp, Lauku atbalsta dienests, Valsts meža dienests, Pārtikas veterinārais dienests, Zemkopības ministrija, Izglītības un Zinātnes miinistrija.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, šogad SIA “Autentica” uzvarējis jau 15 publisko iepirkumu konkursos. No tiem vērtīgākais bijis Valsts reģionālās attīstības aģentūras iepirkums par programmatūras piegādi un programmatūras pakalpojumu sniegšanu Elektronisko iepirkumu sistēmas dalībniekiem, kur SIA “Autentica” daļa veidoja 1,88 milj. EUR.