Ceļu būvnieka "CTB" apgrozījums pērn palielinājies par 36,24%

29.10.2021 06:51:00

Aizvadītajā gadā SIA “CTB” kāpinājis apgrozījumu līdz 20,88 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums gada laikā palielinājies par 36,24%. SIA “CTB” norādījis, ka apgrozījuma pieaugums saistāms ar darba procesu efektivitātes uzlabošanu, kas ļauj piedalīties iepirkumos ar konkurētspējīgu cenu, kā arī ar vispārējo būvizmaksu sadārdzināšanos būvniecības nozarē. Uzņēmuma peļņa pērn pieauga līdz 3,11 milj. EUR.

Pēc Lursoft pieejamās informācija, aizvadītajā gadā SIA “CTB” uzvarējis vairāk nekā 50 publisko iepirkumu konkursos. No tiem lielākais bijis Grobiņas novada domes izsludinātais iepirkums par būvdarbu veikšanu uzņēmējdarbības infrastruktūras sakārtošanai. Ar SIA “CTB” šajā konkursā noslēgts līgums 1,48 milj. EUR vērtībā.
Pērn SIA “CTB” bija darba devējs 226 strādājošajiem, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās aizvadītajā gadā samaksājot 1,22 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 0,56 milj. EUR.

SIA “CTB” kā nodokļu maksātājs reģistrējies arī Lietuvā, un meklēs iespējas saimnieciskās darbības attīstīšanai kaimiņvalstī.

SIA “CTB” turpmākajos plānos ietilpst fokusēšanās uz ražošanas efektivitātes celšanu, investējot gan materiāltehniskās bāzes modernizācijā, gan jaunās tehnoloģijās, kā arī attīstot un akreditējot būvmateriālu laboratoriju.

SIA “CTB” pamatdarbības veids ir ceļu būvniecība, uzturēšana, projektu vadība, asfaltbetona un inerto materiālu ražošana, būvmateriālu tirdzniecība.

1998.gadā dibinātā SIA “CTB” patiesais labuma guvējs ir Gatis Zvirbulis.