"All Media Latvia" apgrozījums pagājušajā gadā samazinājies par 9,6%

02.11.2021 06:49:00

SIA “All Media Latvia” 2020.gadā strādājis ar 21,9 milj. EUR apgrozījumu un 0,9 milj. EUR peļņu. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn uzņēmuma apgrozījums samazinājies par 9,6%, bet peļņa – par 26,9%. Rādītāju samazinājumu izraisījis reklāmas tirgus kritums.

“Lai gan 2020.gads reklāmā iesākās optimistiski, jau marta vidū, pēc Covid-19 krīzes sākšanās, situācija strauji mainījās. 2020.gada pirmā pusgada kritums reklāmas tirgū Covid-19 ierobežojumu dēļ bija dramatisks. Lai gan drīz pēc ārkārtas situācijas beigām reklāmas aktivitātes visos medijos atsākās, reklāmas apjoms gada beigās nespēja kompensēt ievērojamo pirmā pusgada kritumu,” teikts SIA “All Media Latvia” vadības ziņojumā.

Uzņēmums pagājušajā gadā turpinājis izaugsmi digitālajā vidē, stiprinot video portāla 3play.lv satura klāstu un turpinot attīstīt ziņu un izklaides portālu skaties.lv.

Pērn SIA “All Media Latvia” bija darba devējs 132 strādājošajiem, liecina Lursoft izziņas informācija. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums 2020.gadā samaksājis 5,1 milj. EUR. Jānorāda, ka pagājušajā gadā VID vairākkārt atbalstījis SIA “All Media Latvia” nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem.

SIA “All Media Latvia” pamatdarbība ir komerctelevīzijas darbība, piedāvājot Latvijas reklāmdevējiem reklāmas laiku un citus reklāmdevēja produktu reklamēšanas veidus kanālos TV3, TV3 Life, 3+, TV6, TV3 Mini un trešo pušu kanālos RTR Baltija un CTC Baltija, kā arī pārdodot dažādus reklāmas risinājumus video portālā 3play.lv un ziņu un izklaides portālā skaties.lv

SIA “All Media Latvia” kapitāldaļu turētājs ir lietuvieši UAB “Bite Lietuva”.