Zāļu vairumtirgotājs "Magnum Medical" aizvadītajā finanšu gadā apgrozījis 95,59 milj. EUR

04.11.2021 07:09:00

Medikamentu, farmaceitisko izstrādājumu un medicīnas preču vairumtirgotājs SIA “Magnum Medical” laika posmā no 2020.gada 1.maija līdz 2021.gada 30.aprīlim apgrozījis 95,59 milj. EUR. Aizvadīto pārskata gadu uzņēmums noslēdza ar 3,68 milj. EUR peļņu.

Pagājušo pārskata gadu SIA “Magnum Medical” vērtē kā sekmīgu, lai gan novērots neliels apgrozījuma kritums. Uzņēmuma galvenais mērķis pārskata periodā bija paplašināt piedāvāto preču sortimentu un piesaistīt jaunus sadarbības partnerus, kā arī nodrošināt nepieciešamo produktu klāstu sadarbības klientiem, kas veiksmīgi arī realizēts.

Nākamajā pārskata periodā SIA “Magnum Medical” vadība paredz, ka uzņēmuma darbība būs līdzvērtīga esošajai tirgus situācijai, kura uz šo brīdi ir stabila un prognozējama, pieļaujot, ka tā būs arī tuvākajā nākotnē.

SIA “Magnum Medical” reģistrēta 1992.gadā un pieder igauņu AS “Magnum”. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Magnum Medical” patiesais labuma guvējs ir Margus Linnamae, kuram patiesā labuma guvēja statuss šobrīd reģistrēts 29 Latvijas uzņēmumos. To vidū ir, piemēram, SIA “Apollo Kino”, SIA “LETA”, SIA “TVNET GRUPA”, SIA “Apotheka”, SIA “Pet City” u.c.