"VELVE" apgrozījums 2020.gadā audzis par 32,7%

05.11.2021 07:21:00

Būvkompānijas SIA “VELVE” apgrozījums 2020.gadā palielinājies līdz 69,85 milj. EUR, rāda Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums pērn audzis par 32,7%. Augusi arī SIA “VELVE” peļņa, kas sasniegusi 1,97 milj. EUR.

“2020.gadā uzņēmums turpināja ar lielu vērību attiekties pret augstas kvalifikācijas personāla piesaisti, kā arī esošo darbinieku kvalifikācijas paaugstināšanu. Īpaša uzmanība tika pievērsta kvalitātes un darba aizsardzības jautājumiem,” teikts SIA “VELVE” iesniegtajā vadības ziņojumā.

Pārskata gadā SIA “VELVE” veiksmīgi noslēgusi vairāku būvniecības projektu realizāciju, tostarp, HOFT ēkas rekonstrukciju un dzīvojamās ēkas jaunbūvi Strēlnieku ielā 5, Rīgā, Rīgas klasiskās ģimnāzijas laboratorijas korpusu pārbūvi, Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas laboratorijas korpusu jaunbūvi u.c. Vērtējot SIA “VELVE” turpmāko attīstību, uzņēmuma vadība norādījusi, ka tā noslēgto līgumu portfelis 2021. – 2022.gadam pēc kvalitātes apjoma ir vērtējams kā stabils un pietiekams, lai spētu kāpināt apgrozījumu un nodrošinātu pietiekamus rentabilitātes rādītājus. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka šogad SIA “VELVE” uzvarējusi četros publisko iepirkumu konkursos. Pēdējais no tiem ir par būvdarbu veikšanu būvprojekta “Skatuves mākslu dekorāciju darbnīcu kompleksa izveide Meirānu ielā 2, Rīgā” īstenošanai. Šī VAS “Valsts nekustamie īpašumi” izsludinātā iepirkuma, kurā uzvarējusi SIA “VELVE”, līgumcena ir 4,96 milj. EUR.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka par SIA “VELVE” patieso labuma guvēju reģistrēta Jekaterina Nikuļina.