“Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” apgrozījums pagājušajā gadā audzis līdz 6,28 milj. EUR

05.11.2021 07:47:00

SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” pagājušajā gadā turpinājusi darbu pie izmaksu optimizācijas, jaunu pakalpojumu ieviešanas un jaunu speciālistu piesaistīšanas, teikts uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā. 

SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” apgrozījums pagājušajā gadā audzis līdz 6,28 milj. EUR, bet peļņa – līdz 358,59 tūkst. EUR. Salīdzinot ar 2019.gadu, pērn apgrozījuma kāpums veidojis 9,08%.

Aizvadītajā gadā, sniedzot medicīnas pakalpojumus ārkārtējā situācijā Covid-19 pandēmijas laikā, SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” deviņus mēnešus strādāja īpašos apstākļos, izmantojot individuālos aizsardzības līdzekļus ārstniecības personālam, veicot elastīgu darba organizācijas maiņu un nodarbinot personālu ar salīdzinoši lielu virsstundu īpatsvaru, lai nodrošinātu neatliekamās palīdzības sniegšanu iedzīvotājiem pandēmijas apstākļos.

SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” turpina uzlabot arī infrastruktūru. Piemēram, 2020.gada martā ekspluatācijā nodota infekciju ēka Balvos, pērn vasarā iesākts un šogad pabeigts ofisa telpu remonts Gulbenē, kā arī uzsākti ārējās vides labiekārtošanas procesi, kas tiks turpināti nākamajos gados. “Uzņēmums turpinās iegādāties tehnoloģiskās iekārtas ārstniecības un aprūpes mūsdienīgai nodrošināšanai un jaunu pakalpojumu attīstībai,” norādīts SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” vadības ziņojumā.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka 2020.gadā SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” bija darba devējs 302 strādājošajiem. Medicīnas iestāde nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā pērn samaksājusi 1,77 milj. EUR.

Šobrīd SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” ir reģistrētas 10 struktūrvienības.
SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” patiesais labuma guvējs ir Marģers Zeitmanis.