CSDD padomē strādās Uldis Reimanis, no valdes aizgājis Jānis Kancēvičs

08.11.2021 06:24:00

Lursoft Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka reģistrētas izmaiņas VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” (turpmāk – CSDD) valdē un padomē. 

Dati rāda, ka valdes locekļa amatu atstājis Jānis Kancēvičs, kurš CSDD valdes locekļa amatu ieņēma kopš 2010.gada. Pēc Jāņa Kancēviča aiziešanas, CSDD valde turpina darbu trīs personu sastāvā – valdes priekšsēdētāja Andra Lukstiņa un valdes locekļu Mārtiņa Krieviņa un Aivara Aksenoka.

Aizvadītajā piektdienā, 5.novembrī, CSDD padomes priekšsēdētāja krēslu atstājis Juris Bērziņš. Viņa vietā par uzņēmuma padomes priekšsēdētāju iecelts Kristināns Godiņš, kurš kopš 2016.gada novembra pildīja CSDD padomes locekļa amatu. CSDD padomes locekļa amats uzticēts Uldim Reimanim

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Uldis Reimanis savulaik bijis VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” un VAS “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs” padomes priekšsēdētājs, kā arī ieņēmis VAS “Valsts nekustamie īpašumi” valdes locekļa amatu.

CSDD aizvadītajā gadā apgrozīja 48,36 milj. EUR un nopelnīja 1,93 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamā informācija. 2020.gadā direkcija ar darba vietām nodrošināja 592 darbiniekus.